Meerdere doeleinden voor vision check
Zoals aangegeven is er van alles mogelijk met vision systemen. Of je nu zeker wilt weten dat de zojuist gesealde verpakkingen vrij zijn van contaminatie en de sealkwaliteit perfect is, tot het checken van een 2d matrix die gegevens over je productieproces bevat. Ook het checken of producten goed georiënteerd in de aanvoerbak liggen en het controleren of het product juist in de verpakking geplaatst is behoren tot de mogelijkheden. Kortom: the sky is the limit.
Kwaliteit waarborgen middels vision check
Een hogere automatiseringsgraad draagt bij aan de efficiëntie van de productielijn en een hogere kwaliteit van het eindproduct. Hoe verder jouw proces geautomatiseerd is, hoe kleiner de foutmarge is. Echter, deze kwaliteit moet wel gewaarborgd blijven. Door het toepassen van Vision systemen weet je zeker dat het lage aantal fouten dat op een geautomatiseerde lijn voorkomt tot het verleden behoort. Dit omdat er verschillende oplossingen in te bouwen zijn waardoor het product automatisch als ‘Reject’ aangemerkt wordt als er toch een fout gedetecteerd wordt. Het afgewezen product wordt vervolgens op een aangewezen plek uit de productielijn gehaald en in een aparte bak geplaatst. Hierdoor kun je, eventueel in combinatie met informatie uit het logging systeem , achterhalen wat de fout is.
Aangepast naar jouw wensen
Bij GTE begrijpen we dat onder meer validatie en consistentie belangrijke punten zijn voor de medische en farmaceutische sector. Op het moment dat er bij de klant geswitched moet worden naar een compleet nieuw Vision systeem, kan dat nog weleens voor uitdagingen zorgen. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om het Vision systeem waar je op dit moment al mee werkt te integreren in onze machines. Je bent dus niet verbonden aan de leverancier waar wij mee werken.
Downloadable assets
Benieuwd naar hoe de machine binnen jouw organisatie ingezet kan worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.
"*" indicates required fields
Ontdek onze kennis & inspiratie
Vision-systemen in de farmaceutische en medische industrie
Wat zijn de mogelijkheden, beperkingen en het toekomstige potentieel van vision-systemen?
De LAP-C met Mecademic-robot
GTE heeft de LAP-C ontworpen en gebouwd. Een circulair platform voor het assembleren en/of verpakken van medische producten. Als we de LAP-C als assemblagemachine ontwerpen, gebruiken we vaak een Mecademic-robot.
High mix – low volume
In de farmacie is een groeiende behoefte aan high mix – low volume productie (HMLV). HMLV betekent dat medicijnen en medische hulpmiddelen steeds meer gepersonaliseerd, dus gerichter, aan de patiënt worden aangeboden: meer verschillende medische producten in kleinere hoeveelheden gecombineerd.
3D-printen in machinebouw: kwestie van OMDENKEN
Jaren geleden alweer, in 2001, omarmde GTE-engineering het 3D-printen voor het creatieproces van haar exclusieve machines. Tot die tijd was het sciencefiction. Vandaag kunnen we niet meer zonder. Hoe passen wij bij GTE 3D-printen toe en welke voordelen heeft het?
Wat is ‘Smart Customization’?
ETO, CTO en Smart Customization. Termen die vaker gebruikt worden in de machinebouw. Maar wat betekenen deze termen? Iedereen werkzaam in de machinebouw zou moeten weten welke ontwikkeling deze woorden beschrijven.
Kwaliteitseisen machinebouwers medische branche
Waar let je op bij de keuze voor een machinebouwer? Voldoen ze aan de kwaliteitseisen voor de medische branche? Natuurlijk zijn er vele wettelijke regels die de kwaliteit van de machine en daarmee de producten moeten garanderen. Het is belangrijk dat machinebedenkers en bouwers hiervan op de hoogte zijn. Maar denk ook aan drie factoren die de kwaliteit van de machine en je product kunnen beïnvloeden: De menselijke factor, het ontwerp van het product en de deskundigheid van de machinebouwer.
Laat ons je terug bellen
Benieuwd naar hoe onze machines binnen jouw organisatie ingezet kunnen worden? Vraag dan snel en eenvoudig meer informatie op.
"*" indicates required fields